logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

blog

 Vlaggenmast voor bevestiging aan een zeecontainer.

Ideaal voor tijdelijke reclame op bouwlocaties of bij evenementen.
De set bestaat uit een stevige aluminium vlaggenmast compleet met 2 containerklemmen.

Een container vlaggenmast klem komt aan de bovenzijde van de container en de 2e container vlaggenmast klem komt aan de onderzijde van de container. Deze container klemmen zijn alleen geschikt voor 20 ft. standaard zeecontainers. Met deze container vlaggenmast koppeling kunt u eenvoudig en super snel een vlaggenmast monteren aan een container op elke locatie.

De meest gebruikte mastlengte is 7 meter.  Naar wens uitgevoerd als een container vlaggenmast voor een uitwaaiende mastvlag in het formaat 150 x 225 cm. of als een container baniermast met een baniervlag in het formaat 120 x 300 cm. Denkt u aan een 6 meter mast dan mogen de vlaggen of banieren wat kleiner.

Montage:
De montage van de klemmen is makkelijk door de inbus stelschroeven. Om de container vlaggenmast vast te zetten is alleen een inbussleutel nodig.

Kwaliteit koppelingen:
De containerklemmen zijn van gegalvaniseerd staal. Hierdoor geschikt voor binnen- en buitengebruik. De kleur van de containerclam is mat grijs- zilverkleurig.

Kwaliteit vlaggenmasten:
Stevige duurzame aluminium cilindrische vlaggenmast, keuze uit de kleuren; zilver kleurig anode, wit of zwart gepoedercoat. De legering is ALMgSi 0.7 F27, diameter - dikte mast 60 mm. en de wanddikte is 3 mm.

Container vlaggenmasten worden steeds vaker ingezet bij bouwprojecten.
Het grote voordeel van container baniermasten is dat ze eenvoudig te installeren zijn. Vaak maken we de baniermasten 2 delig zodat wanneer het bouwproject klaar is de container baniermasten ook weer snel afgebroken kunnen worden. Zeker als de baniermasten deelbaar zijn kunnen ze eenvoudig in de container mee naar het volgende project. De afwerking van de containermasten is naar wens met of zonder vaste banieruithouder. Deze banierhouder zorgt voor altijd leesbare baniervlaggen. Zonder draaitop kan natuurlijk ook dan spelen de vlaggen met de wind.

bouwplaats_container_reclame.jpg containerklem_vlaggenmast_60_mm.jpg

 containerklem_voor_mast.jpg container_vlaggenmast_klemmen.jpg

 

Door de ( banier ) vlaggen te bedrukken met bedrijfslogo's is het een mooie manier om reclame te maken voor het bouwbedrijf. Veel bouwprojecten zijn op drukke zicht locaties. De containervlaggen trekken doordat ze spelen met de wind de aandacht van de voorbijgangers.

2 zijdig, dubbelzijdig bedrukte baniervlaggen maken de set helemaal compleet, of men nu van links of rechts komt de reclame is altijd perfect leesbaar.

Bestel direct in onze webshop; https://www.kaakvlaggen.nl/webshop/product/93588-container-vlaggenmast-houder-set.html

 

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal