logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

vlaggen en banieren kopen

De banieren, beachflags en vlaggen zijn allemaal verschillend, echter doorlopen ze allemaal dezelfde productie route.
Graag adviseren we u over de vele productie mogelijkheden, een tafelvlag kunnen we bv. printen of bedrukken in zeefdruk.
Zeefdruk heeft een aantal voordelen zoals voordelig bij grotere aantallen en briljante kleuren.
Printen heeft oa als voordeel snelle levertijden en voordelig bij kleinere oplages.
Het kopen van een tafelvlag of banier gaat snel, de productie kost wat meer tijd.

 

7 stappen die vlaggen en banieren doorlopen nadat ze zijn besteld:

 

kaakvlaggen vragen button

 

1   ontwerp lay-out

2   bedrukken

3   fixeren

4   snijden

  stikken

6   inpakken

  verzenden 

 

We verzenden alle  bedrukte vlaggen en banieren met UPS / DPD / GLS / TNT om snel en goed te worden bezorgd op de afgesproken datum en plaats.

 

drukken van vlaggen en banieren fixeren vlaggen en banieren bedrukken en op maat snijden vlaggen en banieren 

vlaggen stikken banieren stikken inpakken vlaggen en banieren 

 

Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

 

U wil graag een vlag laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Het voordeel is dat de vlaggen vaak een groot formaat hebben en daardoor al van verre zichtbaar. We drukken uw logo natuurlijk maximaal groot op de vlag.

Uw winkel of bedrijfspand is pas echt af met een opvallende vlag voor de deur. Het laten drukken van een vlag is een super goed idee om te laten zien waar uw bedrijf gevestigd is. De kleurrijk bedrukte reclamevlag valt ongetwijfeld op. Hoewel de vlag niet dubbelzijdig bedrukt is, is de reclameboodschap wel goed van beide zijden zichtbaar. Het is een kleine investering voor een goede naamsbekendheid op de lange termijn. Maar reclamevlaggen zijn ook makkelijk om mee te nemen en snel opgezet. Ideaal voor evenementen aan te kleden.

 

In onze online-shop kunt u eenvoudig een bedrukte vlag bestellen in veel voorkomende afmetingen. Wilt u graag een ander formaat geen probleem alle formaten zijn mogelijk. Keuze uit mastvlaggen, gevelvlaggen en baniervlaggen. 

 

Vlaggen bedrukken laten: levertijd?

De standaard levertijd is ca. 1 week. Maar we kunnen natuurlijk ook sneller leveren indien gewenst. Het voordeel van printen is dat het heel snel kan. De levertijd varieert can 1 tot meerdere dagen.

 

Vlaggen bedrukken laten: persoonlijk advies?

Zeker als u voor het eerst gaat vlaggen zijn er veel vragen. Daarom zitten we klaar om u te helpen. Bel of mail ons en we beantwoorden graag al uw vragen over vlaggen bedrukken laten.

 

Vlaggen bedrukken laten: betrouwbaarheid?

Deadlines zijn heilig. We zijn zeer flexibel maar houden van duidelijke afspraken en houden ons ook aan die afspraken die we schriftelijk bevestigen.

 

Vlaggen bedrukken laten: ervaring?

Sinds 1995 zijn we al actief met digitaal printen van vlaggendoek. We hebben in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan. Deze kennis gebruiken we dagelijks. Hierdoor gaan onze vlaggen langer meer en blijven de kleuren langer mooi.

 

Vlaggen bedrukken laten: zeefdruk of digitale print?

Heeft u maar een klein aantal vlaggen nodig dan is digitaaldruk de beste keuze. Bij grotere aantallen is juist zeefdruk de juiste keuze. Lagere kosten en een hoge kleurechtheid.

 

Vlaggen bedrukken laten; print kwaliteit?

Wij bedrukken vlaggen met een hoge UV-bestendigheid, briljant van kleur die lang hun intensiteit behouden. Wij schenken veel aandacht aan kleuren. Onze printers zijn de nieuwste in de markt en printen met milieuvriendelijke inkten. De doordruk is bij digitaal printen vaak gelijk aan zeefdruk.

 

Vlaggen bedrukken laten; het ontwerp?

Denk eraan dat vlaggen of hoog in de vlaggenmast of van een afstandje gezien worden. Gebruik dus niet te veel teksten of afbeeldingen. Ons advies is hou het simpel. Er is gewoon te weinig tijd om alles rustig te lezen / bekijken. Belangrijk is wel dat de lay-out past bij de huisstijl. Denk aan lettertype en kleuren.

 

Vlaggen bedrukken laten; welk doeksoort?

We hebben verschillende doeksoorten voor vlaggen en promotiedoeken. Elk doeksoort heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Voor vlaggen gebruiken we meestal glanspolyester of meshpolyester bij digitaal printen en spunpolyester of glanspolyester voor vlaggen gedrukt met zeefdruk. Alle 3 de doeksoorten zijn weer- en windbestendig. Vooral glanspolyester is geschikt voor reclamevlaggen en banieren.

 

Vlaggen bedrukken laten; de vorm van de vlag?

De meest voorkomende vorm is momenteel een banier model vlag. Deze is lang ( ca. de helft van de mast lengte ) en vaak 100 cm / 120 cm breed. De traditionele uitwaaiende mastvlag ( model Nederlandse vlag ) komt momenteel minder vaak voor als reclamevlag. Dit omdat de mastvlag alleen leesbaar is als het waait. De baniervlag is in combinatie met een uithouder altijd leesbaar. Het leuke is dat alle vormen en formaten gedrukt kunnen worden.

 

Welke mogelijkheden zijn er met tafelvlaggen?

Tafelvlaggen zijn echte eyecatchers en tegenwoordig verkrijgbaar in diverse modellen.

Denk aan tafelvlaggen ( horizontaal ), tafelbanieren ( verticaal ), tafelbeachflag ( diverse modellen ) 1 of 2 zijdig bedrukt naar wens. Om het helemaal af te maken keuze uit houten of metalenstandaards.

 

Vlaggen bedrukken laten: prijzen?

De startkosten zijn laag daarom is 1 vlag laten bedrukken  al heel betaalbaar. Als de aantallen wat hoger worden gaan de prijzen dalen.

 

Vlaggen bedrukken laten: toepassingen?

Maatwerk, we hebben voor elk cummunicatiedoel een goede oplossing. Wij het juiste adres voor alle indoor en outdoor reclame uitingen bedrukt op doek.

 

Vlaggen bedrukken laten; doeksoorten?
We hebben keuze uit diverse doeksoorten met ieder hun eigen voordelen. Alle gemaakt van bewezen uitvoerig geteste doeksoorten met een hoge duurzaamheid. Het is belangrijk om het scheuren van het vlaggendoek zo lang mogelijk te voorkomen.

Glanspolyester_vlaggenstof.jpg

GLANSPOLYESTER
115  gram per m³

Dit is meest gebruikte vlaggendoek, licht van gewicht en heeft een mooie uitstraling. De randen worden omzoomd. Geschikt voor zowel zeefdruk als digitaaldruk.

Longlife_vlaggenstof.jpg

LONGLIFE
120 gram per m³

Dit is een combinatie van glanspolyester en meshpolyester. Dit doek is fijner geperforeerd dan meshpolyester en iets zwaarder dan standaard glanspolyester. Dit longlife doek is speciaal ontwikkeld om langer mee te gaan op winderige locaties zonder de opzichtige perforatie te hebbe. Deze stof wordt niet omgezoomd maar rafelvrij gesneden. Geschikt voor zowel zeefdruk als digitaaldruk.

Glanspolyester_vlaggenstof.jpg

PET FLES
115 gram per m³

Nieuwe doeksoort. Dit doek is volleding gemaakt van gerecycelde PET flessen. Qua uiterlijk niet of nauwelijks te onderscheiden van het standaard glanspolyester met ook dezelfde levensduur. Geschikt voor zowel zeefdruk als digitaaldruk.

Meshpolyester_vlaggenstof.jpg

MESHPOLYESTER
130 gram per m³

Dit is een zeer robuust doek geschikt voor zeer winderige locaties. Voorzien van grove perforatie welke goed zichtbaar is van dichtbij. Door deze grove perforatie is de uitstraling wat minder, wat matter. Deze stof wordt niet omzoomd maar rafelvrij gesneden. Geschikt voor zowel zeefdruk als digitaaldruk

Spunpolyester_vlaggenstof.jpg

SPUNPOLYESTER
160 gram per m³

Dit is ons sterkste doek, zeer geschkt voor winderige locaties, denk aan de locaties aan zee. Dit doek is zo dik dat het alleen bedrukt kan wordsen dmv zeefdruk. Dit heeft als nadeel dat het alleen geschikt is voor oplages vanaf 10 stuks. De Randen worden omzoomd.

Vlaggen bedrukken laten; vlag formaat?

Onderstaand enkele veel voorkomende baniervlag formaten: 

Vlag in het formaat 120 x 300 cm / hoogte vlaggenmast 5 - 6 meter

Vlag in het formaat 120 x 350 cm / hoogte vlaggenmast 6 - 7 meter
Vlag in het formaat 120 x 400 cm / hoogte vlaggenmast 7 - 8 meter
Vlag in het formaat 120 x 450 cm / hoogte vlaggenmast 8 - 9 meter
Vlag in het formaat 150 x 500 cm / hoogte vlaggenmast 9 - 10 meter

De mogelijkheden voor het bedrukken van een vlag kent geen grenzen meer, maar het blijft vakwerk.

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal