logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

We printen en drukken uw vlaggen en banieren graag naar wens.
 

Hartelijk welkom op onze site. U kunt hier kennis maken met onze print aktiviteiten.
Voor een persoonlijk gesprek kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer: 0314 - 661812.

 

2008 folder
 

De vlaggen als reclame medium. Het werkt, ze zijn zeer opvallend en uiterst flexibel. Vlaggen zijn al eeuwen oud en behoren nog steeds tot de grootste blikvangers. Reclame in deze vorm is door de nieuwste druk technieken steeds veelzijdiger en voordeliger geworden. Het maken van een vlag gaat snel maar is ook erg betaalbaar.

 

Onze kracht.

Wij voeren niet alleen opdrachten uit, maar denken daadwerkelijk met u mee. Als we afspraken met u maken, komen we ze ook na! Dat kan alleen omdat we geloven in wat we doen. Wij zijn gespecialiseerd in textieldruk, hier voelen wij ons in thuis. We willen graag een hechte en prettige relatie onderhouden. U bent altijd welkom in onze Euregio Showroom om de doeksoorten te bekijken. 

Groeiend en dynamisch.

De nieuwste technieken hebben gezorgd voor unieke mogelijkheden. Uitermate geschikt voor het bedrukken van kleine aantallen vlaggen / banieren en spandoeken.

Kleuren, tekst, logo wissels... Het is nu allemaal mogelijk. Er zijn geen beperkingen door de keuze uit digitaal en zeefdruk technieken.


48 Uurs service 

Speciaal voor alle spoedopdrachten hebben wij een unieke 48 uurs service ontwikkeld. Zowel vlaggen als spandoeken in 1 of 10 kleuren bedrukt.

Kwaliteit 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit doeken.
Specialisten verwerken deze vakkundig en met de nieuwste technieken en druk- en printmachines. Dit resulteert in producten waar u en wij zeer tevreden over zullen zijn. Ons hart gaat sneller kloppen van mooi print- en drukwerk.vragen over logovlaggen