logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

blog

Cilindrische vlaggenmast, de strakke vorm met moderne uitstraling.

De keus tussen een cilindrische en conische vlaggenmast is soms lastig. Het verschil zit in de vorm van de vlaggenmast. Cilindrische vlagenmasten hebben geen verloop van dikke mastvoet naar smalle top. De dikte van de vlaggenmast blijft de gehele lengte dezelfde.

De cilindrische vlaggenmast is er alleen in een aluminium uitvoering. Bij conische uitvoeringen kun je naast aluminium ook kiezen voor hout en polyester.

Cilindrische vlaggenmasten zie je vaak bij moderne woningen en bedrijfspanden. Doordat er keuze is in diverse diameters kun je altijd zorgen voor een mooie combinatie van mast en pand. Naast varianten in diktes is de mast standaard leverbaar in 3 kleuren; zwart, anode en wit.

Cilindrische vlaggenmasten zijn voordelige masten en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. De wanddikte is ca. 3 mm en is gelijk aan de conische  aluminium vlaggenmasten.

De lengte is bij de  cilindrische vorm beperkt tot maximaal 9 meter. Dus denk je aan een mast van 10 meter of langer dan valt de cilindrische vorm af.

De beschikbare diameters zijn; 60 mm, 70 mm, 76 mm en 90 mm. Hoe hoger / langer de mast hoe groter de diameter vaak is. Hoe dikker de mast hoe steviger deze is. De dikte is een keuze van smaak maar ook afhankelijk van de gewenste constructie. Bij een diameter van 60 mm kunnen we het koord niet in de mast laten lopen omdat de mast te dun is dus kom je automatisch bij 70 mm als je een anti-diefstal systeem wenst. De langste cilindrische vlaggenmasten zijn alleen leverbaar in de dikste diameter.

Bij de klassieke basis uitvoering loopt het koord aan de buitenzijde op de mast, hiermee kun je simpel en soepel de vlag in top hijsen of laten zakken. Vanaf een diameter 70 mm kunnen we het koord in de vlaggenmast laten lopen.

Deze strakke cilindrische vlaggenmasten zijn super geschikt voor reclame baniervlaggen. Optisch sluiten de baniervlaggen mooi aan tegen de rechte mast. Een andere naam voor een cilindrische mast met banieruithouder is baniermast. Bij deze constructie zit er boven in de top van de mast een 360 graden draaiende dwarsstang die ervoor zorgt dat de reclamevlag altijd leesbaar is.

Vaak zie je cilindrische vlaggenmasten bij bedrijfspanden, scholen en bezinepompen. 

 

 

 cilindrische_vlaggenmast_met_hijsbare_banieruithouder.jpg  cilindrische_vlaggenmast_banieruithouder.jpg  cilindrische_vlaggenmast_met_vaste_banieruithouder.jpg

 

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal