logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

blog

Beachflags ontwerpen en laten bedrukken 

Het ontwerpen is eigenlijk fase 2, de 1e stap moet zijn welke vorm van de beachflag past het beste bij het ontwerp dat ik wens. Maak gebruik van een rechte banier of ga juist voor de strak gespannnen druppel vorm. Bekijk snel onderstaand de modellen.

U wilt uw beachflag niet zelf ontwerpen ? Kaak vlaggen is dan precies het juiste adres.  

kaakvlaggen vragen button


Van belang is natuurlijk ook de hoogte:  2 meter is een mooie lengte voor indoor gebruik, maar zal buiten te klein zijn.
Net zoals een hoogte van 5 meter vaak te hoog is voor binnen gebruik.

Het leuke is dat is we ruim 25 soorten frames / hengels hebben. 
Alle gemaakt voor een ander formaat vlag, net iets breder of met een andere onderzijde.
Beachflag masten / poles gemaakt van 100 % aluminium, aluminium +  fiberglas , aluminium + staal of 100 % glasfiber.

Vraag eens naar de mogelijkheden het zijn er gewoon teveel om te vermelden.

Onderstaand een aantal ontwerpen die goed laten zien wat er allemaal mogelijk is.

 

ontwerp beachvlaggen ontwerp eventflags ontwerpen beachvlaggen ontwerp beachflag model druppel ontwerp beachvlag model druppel rechte-beachflags-ontwerp ontwerpen-beachflag

 

Klik op het ontwerp voor een grotere afbeelding.  

Bekijk hier een reactie op onze ontwerpen en beachflags.
https://www.facebook.com/kaakvlaggen.kaak/photos/a.567961166567734.1073741828.566887776675073/1478587655505076/?type=3&theater


Onze werkwijze gratis ontwerp service :

1.  Eenvoudig per mail de materialen ( teksten en logo's) naar ons zenden.
2.  Wij gaan het gratis ontwerp maken.
3.  Per mail zenden we u dit ontwerp voorstel toe.
4.  Indien naar wens getekend geeft u deze proef akkoord of u geeft de gewenste wijzigingen door en we maken een nieuw ontwerp.
5.  Pas na uw akkoord gaan we  over tot het drukken of printen van uw beachflag.

Een beachflag online ontwerpen is super eenvoudig.
Wij ontwerpen gegarandeerd voor bedrijven, verenigingen, overheden en particulieren een passende beachflag. Of het nu gaat om een voetbal beachflag of beachflag voor zakelijk gebruik wij maken het u makkelijk. Het ontwerp is GRATIS.

De meeste bezoekers, passanten bekijken uw beachflag in een paar seconden. Daarom is het belangrijk dat de belangrijkste items zo op de beachflag staan dat het super snel gelezen kan worden.  Kies voor 1 logo + enkele steekwoorden. Laat uw fantasie de vrije loop maar hou het simpel.

Onze beachflags bedrukken we standaard aan 1 zijde. Dat wil zeggen dat uw logo of tekst op de achterzijde in spiegelbeeld leesbaar is. Ons doordruk percentage ligt boven de 98%.

In onze webshop is er ruime keuze in beachflags in verschillende vormen en formaten. Maar ook keuze uit diverse stokken sets; aluminium of glasfiber. Wij adviseren u graag over welke beachflag het beste geschikt is in uw situatiee

Bestel ook eenvoudig bij kaak vlaggen uw beachvlag wij verzorgen het ontwerp en bedrukken uw bedrukken met mooie kleuren.

 

Wat zegt wikipedia over grafisch ontwerpen :

Binnen het ontwerp bepaalt de grafisch ontwerper de vormgeving van het product, waaronder lay-out (indeling), de typografie(lettersoorten, -groottes, kolombreedte, regelafstand, e.d.), het kleurgebruik en de illustraties en foto's. Op basis van de wensen van de klant maakt de artdirector of grafisch ontwerper een conceptontwerp, dat gepresenteerd wordt aan de opdrachtgever. Vervolgens wordt het concept door de grafisch ontwerper met behulp van professionele grafische software uitgewerkt tot eindproduct. Dit doet de grafisch ontwerper zelfstandig of met hulp van een DTP'er, illustrator of fotograaf.[2][3]

Bij de uitwerking van een opdracht moet de ontwerper onder andere rekening houden met de doelgroep, de door de opdrachtgever gestelde eisen, de financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp.[1] Een ontwerper kan daarnaast trachten bestaande inhoudelijke functionaliteiten te versterken (bijvoorbeeld de optimale leesbaarheid door juiste toepassing van typografie) en extra functionaliteit toe te voegen door middel van de vorm (bijvoorbeeld het gebruik van kleur als blikvanger voor de belangrijkste informatie). Hij/zij geeft daarbij tevens adviezen aan de opdrachtgever om tot een optimaal eindproduct te komen, en bewaakt ook de meerdere toepassingen en de technische verwerking (bijvoorbeeld reproductie, interface-opbouw) van het ontwerp, opdat het vormconcept in stand blijft.

** bron https://nl.wikipedia.org/wiki/Grafisch_ontwerper 


webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal