logo kaak vlaggen wit
De winkelwagen is leeg
Search - Categories
Search - Contacts
Zoek in website
Search - News Feeds
Search - Web Links
Zoek in webshop categorieën
Zoek in webshop producten
Search - SP Page Builder

blog

 

Beachflag bestellen wat zijn de mogelijkheden.

 

Het leuke is dat eigenlijk alles besteld kan worden.
Van een kleine tafelvlag beachflag tot een beachflag met een hoogte van 5 meter

 
We geven graag advies zodat u de beste keuze kunt maken. Dat online door de via de chat of per mail. Maar per telefoon werkt ook prima en indienst gewenst kunt u ook langs komen in onze euregio showroom.
We helpen graag om het juiste model, mast, hoogte en voet vinden. Denk ook aan doeksoort en juist wel of niet brandvertragend.

vragen over beachflags bestellen

 

Om het makkelijk te maken zijn er 3 basisvormen te bestellen, de ene vorm is 100% strak gespannen en dus altijd perfekt leesbaar en andere vormen spelen met de wind en zijn soms wat minder goed leesbaar. Vaak speelt de gewenste lay-out een belangrijke rol bij de keuze van de beste vorm.

Een goede beachflag is niet te negeren, vooral niet als het qua ontwerp, design en copywriting een passend hoogstandje is.

 

bestellen ronde druppel beachflags- Rond of druppelmodel http://www.beachvlaggen.nl/produkten/model-druppelvorm.htmlbestellenhalfrondevleugelbeachflags- Half rond of vleugelmodel
http://www.beachvlaggen.nl/produkten/model-vleugelvorm.htmlbestellen rechte banier beachflags- Rechtmodel of baniermodel
http://www.beachvlaggen.nl/produkten/model-recht.html

bestellen rugzak beachflags- Rugzak- draagbaarmodel http://www.kaakvlaggen.nl/webshop/product/6298-rugzak-reclame-vleugel-beachflag-rugzak.html

mini-beachvlag tafelmodel - Tafelmodelhttp://www.kaakvlaggen.nl/webshop/product/93388-mini-tafel-beachflag.html#gegevens


Er zijn verschillende namen in omloop; bv strandvlaggen, windbanner, beachvlaggen, decovlaggen, beach wings, 
eventflags, beachbanner. etc.

 

De basis is het buizen / stangen frame ook wel pole genoemd, dit zorgt ervoor dat het vlaggendoek altijd mooi strak gespannen is.
De kleinere beachflags bestaan uit 2 losse aluminium buizen voor de onderzijde en 2 delen fiber of 1 stalen deel voor de bovenzijde.
De aluminium buizen zijn of zwart geoedercoat of zilverkleurig geanodiseerd, het voordeel een lage levensduur.

Aluminiumbuizen.
De gehele stang inclusief rondingen zijn vervaardigd van dikke stevige aluminium buisen
Dit aluminium buizen frame bestaat uit meerdere delen die eenvoudig in elkaar geschoven worden. Deze buizen verdwijnen in het bedrukte doek en is op een stukje aan de onderzijde niet meer zichtbaar.

Aluminiumbuizen met stalen topveer.
Dit aluminium buizen frame bestaat uit 2 of 3 delen die eenvoudig in elkaar geschoven worden, bovenop komt dan een stalen veer de de ronding verzorgd. Deze buizen verdwijnen in het bedrukte doek en is op een stukje aan de onderzijde niet meer zichtbaar.

Aluminiumbuizen met fiber topveer.
Dit aluminium buizen frame bestaat uit 2 of 3 delen die eenvoudig in elkaar geschoven worden, bovenop komt dan een fiber veer de de ronding verzorgd. Deze buizen verdwijnen in het bedrukte doek en is op een stukje aan de onderzijde niet meer zichtbaar.

Glasfiberbuizen.
De gehele stang inclusief topveer bestaat uit duurzaam en sterk glasfiber, de delen kunnen eenvoudig in elkaar geschoven worden, bovenop komt dan een fiber veer de de ronding verzorgd. Deze buizen verdwijnen in het bedrukte doek en is op een stukje aan de onderzijde niet meer zichtbaar.

Het vlaggendoek wordt geheel naar wens bedrukt, afhankelijk van het aantal geprint of gedrukt. De voorzijde van het doek wordt bedrukt en is positief leesbaar, de achterzijde is de doordrukzijde is leesbaar in spiegelbeeld.

Ook hebben we dubbelzijdig bedrukte beachflags echter niet in alle formaten en vormen.

 

 beachflags 2 beachflags 4 beachflag 3 

 

Voor speciale evenementen hebben we kleine beachvlaggen compleet met een rugzak zeer geschikt voor alle

buiten activiteiten of grote beurzen.

Maar ook hebben we een leuke versie voor aan de auto en wat dat u van onze clip beachvlag. Eenvoudig klemmen en klaar is kees.

 

Bezoek onze site voor meer informatie Webshop Beachvlaggen (kaakvlaggen.nl)

 

 

 

 

 

webshop advies nodig

webshop bellen

webshop mailen

webshop kom langs
2015Gratis-ontwerp-button-218

webshop info kaakvlaggen

webshop info webshop


 

Euregio bezoekadres voor
persoonlijk advies

Blauwe vink klein  

Bezorging op
afspraak mogelijk

ideal